2020 İngilizce Kursu Fiyatları Ne Kadar?

2020 İngilizce Kursu Fiyatları

2020 yılının son aylarını geçirdiğimiz şu günlerde İngilizce kursu fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İngilizce eğitiminin gelişen Dünya’da daha da büyük önem kazandığı günümüzde, siz de kurs ücretleri ile ilgili bilgi almak istiyorsanız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

2020 yılı İngilizce Kursu Fiyatları

Dünya’nın her yerinde öncelikli olarak öğretilmeye ve öğrenilmeye devam eden İngilizce için yurt içinde ve yurt dışında pek çok farklı kurs seçeneği bulunmaktadır. Ne var ki yurt dışındaki kurslar, ders ücretlerinin yanı sıra konaklama ve yol ücretleri de hesaba katıldığında yüksek döviz kurları sebebiyle iyice can yakar hâle gelmiştir. Hem kaliteli bir eğitim alayım hem de bütçemi aşmasın denildiğinde de Türkiye’de ne yazık ki çok fazla seçenek bulamayacağınızı göreceksiniz.

English Box 70 yılı aşkın tecrübesini Türkiye’ye taşıyarak bu durumu kökünden değiştirmeye başlamıştır. English Box Bakırköy yerleşkesi eğitim kalitesi ve ücret dengesini bir araya getirerek öğrencilerine farkını fark ettirmektedir.

İngilizce Kursu Ücretlerini Belirleyen Faktörler Nelerdir?

  1. Alınan kur sayısı: İngilizce kursu fiyatlarının genel olarak ilk kriteri eğitim alınacak kur sayısıdır. Bu noktadaki en büyük dezavantaj her kurs merkezinin kur fiyatlarının farklı olması ve yaklaşık 400-500 TL’den 3000 TL’ye kadar çıkabilen tek kur ücretleri arasında büyük bir uçurum olmasıdır.
  2. Eğitimin süresi: Eğitimde alınacak kur sayısı kadar İngilizce kurs ücretini etkileyen bir diğer faktör de zamandır. Kurstan kursa değişmekle birlikte alacağınız eğitimin kaç ay süreceği, fiyatlandırmayı yakından ilgilendirir. Özellikle birebir eğitim tercih edenler için aylık ve hatta saatlik ücretler büyük önem taşımaktadır. Ders saat ücretlerinin 50 TL’den 250 TL’ye kadar değişebildiği geniş bir yelpazede öğrencilerin kafasının karıştığı muhakkaktır.
  3. Eğitim ortamı ve kullanılan kaynaklar: Bugünün koşullarında kurs merkezleri kadar dijital platformlar da eğitim ortamı olarak büyük önem kazanmıştır. Sınıf ortamı, birebir eğitim ya da dijital platformlardaki ücretlendirmeler kendi içlerinde bile kurumdan kuruma fiyat değişikliği göstermektedir. Kurs ortamının yanı sıra İngilizce eğitimini veren kimi kurumlar sundukları kısıtlı kaynaklar için dahi ekstra ücret talep etmekte, eğitim materyallerini fiyatlandırmaya yansıtmaktadır. Böylece öğrenci, aslında eğitimin olmazsa olmazı kaynak için ayrıca ücret ödemek zorunda kalır.
  4. Sertifikalandırma: Eğitimin bitimiyle, edindikleri bilgi ve becerileri resmi olarak da kanıtlamak isteyen öğrencilerin karşılaştıkları en büyük problemlerden biri de sertifikaları için hariçten ödemek zorunda bırakıldıkları ücretlerdir. Uluslar arası sınav merkezleri bile ilk resmi belgeleri için ekstra bir ücret talep etmezken bazı merdiven altı kurumlar, küçük hesaplarla öğrenciden fayda sağlamaya çalışır.

English Box İngilizce Kurs Fiyatları Nasıldır?

CEFR sisteminin kurucu ve geliştiricilerinden olan, IDP ile ortaklığı sebebiyle IELTS sınavlarını resmi olarak yapma hakkı bulunan ve bunun yanında sınav yapılan kurumda eğitim verebilme özelliğiyle Türkiye’de tek olan English Box Bakırköy yerleşkesi; ezber bozan eğitim anlayışının yanı sıra ücret politikası ile de adından söz ettirmektedir. Eğitim kalitesine oranla ortalama fiyatlarla eğitim ücretlerini belirleyen English Box, aynı zamanda her yıl belli sayıda öğrenciye eğitim bursu vererek onların geleceklerinde katkı sağlamayı görev sayar. Eğitim portalı my.English Box ile yüzlerce kaynağın açık erişimini öğrencilerine ücretsiz olarak sunar. Dünya’da geçerli sertifikasını eğitim sonunda bedelsiz olarak verir. Gerek sınıf ortamı gerekse birebir eğitimde uygun fiyat ve yüksek kalite ilkesi ile hareket eder.

English Box Bakırköy yerleşkesinde bireyselleştirilmiş ingilizce eğitimi sayesinde öğrencinin ezberle kur tamamlaması değil, kendi öğrenme hızı ile sağlıklı ilerlemesi hedeflenir. Başarısı yüksek öğrenciler zaman kısıtlaması olmaksızın bir üst kura geçebilirler. Böylece daha az bütçeyle daha çok ve daha iyi eğitim alabilirler. English Box Bakırköy; alışılagelmiş, verimsiz kurs kültürünü temelden sarsan yapısı ve yenilikçi anlayışıyla İngilizce öğrenmenin ve sınavlara hazırlanmanın bir hayal olmadığını herkese göstermek için hizmet vermektedir.

IELTS

2024 IELTS Kursu Fiyatları

Ortalama IELTS Kursu Fiyatları IELTS kursu fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında, kursun süresi, eğitmen kalitesi, kursun konumu ve öğrenci sayısı bulunur.

Genel İngilizce

2024 İngilizce Kursu Fiyatları Karşılaştırması

Yabancı dil kurslarının fiyatlarının belirlenmesinde birçok unsur etkilidir. Örneğin, dil kursunun ne kadar uzun süreceği, dil kursunun hangi yabancı dil için verileceği, eğitimin hangi seviyedeki

Almanca

Almanca Aile Birleşimi Sınavı Kalktı Mı?

Bu sınav, Almanya’da yaşayan yabancı bir kişinin, Almanya vatandaşı olan eşi/sevgilisi/partneri ile birlikte yaşaması için gerekli olan vize için yapılır. Aile birleşimi sınavı, Almanca dil

sizi arayalim