2024 İngilizce Kursu Fiyatları Karşılaştırması

Yabancı dil kurslarının fiyatlarının belirlenmesinde birçok unsur etkilidir. Örneğin, dil kursunun ne kadar uzun süreceği, dil kursunun hangi yabancı dil için verileceği, eğitimin hangi seviyedeki öğrenciler için tasarlanmış olduğu benzer biçimde faktörler fiyatı etkileyebilir. Ayrıca, ingilizce kursunun verildiği kent ve dil kursunu verilen okulun yada kuruluşun reputasyonu da fiyatı etkileyebilir.

2024 Yılı İstanbul İngilizce Kursu Fiyatları

İstanbul ve çevresi için ortalama İngilizce kursu fiyatları aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Kurs fiyatları gerçek zamanlı olarak değişkenlik gösterdiği için sadece bilgi amaçlı paylaşım yapılmıştır.

Kampanyalar ve güncel fiyat bilgisi için >>> Tıklayınız

Eğitim SeviyesiMinimum FiyatMaksimum Fiyat
1 Seviye13.000 TL18.000 TL
2 Seviye19.000 TL26.000 TL
3 Seviye26.500 TL30.000 TL
4 Seviye32.000 TL38.000 TL
5 Seviye38.500 TL44.000 TL
6 Seviye44.000 TL50.000 TL
Ortalama 2024 İngilizce Kursu Fiyatları

Özel Yabancı DilMinimum FiyatMaksimum Fiyat
İngilizce500 TL1400 TL
Almanca750 TL1600 TL
Flemenkçe750 TL1600 TL
Ortalama Yabancı Dil Özel Ders Fiyatları 2024

ingilizce dil kursu fiyatları politikaları eğitimin kalitesi ve kurumların bulunduğu bölgelere göre değişkenlik göstermektedir.

Yabancı Dil Kursu Ödeme Şekilleri

Peşin Ödeme : Kurs fiyatının peşin ödemenmesi eğitim süresinde bir daha ödemeyi düşünmenizi engeller ve indirim sahibi olmanıza olanak tanıyabilir

Senetli ödeme : Bazı eğitim kurumları 24 aya kadar senet ile ödeme alabilmektedir.

Kredi Kartı Taksit : Bankaların verdiği özel taksitlerden yararlanabilir, eğitiminizi kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

İngilizce Kursu İçin Fiyatı Etkileyen Faktörler

  1. Dil eğitiminin seviyesi: İngilizce kursu fiyatları, dil eğitiminin seviyesi (örneğin, başlangıç, orta yada ileri) bakılarak sınıflandırılır. Eğitiminin daha yüksek seviyesi, çoğu zaman daha uzun soluklu ve daha pahalı olacaktır.
  2. Eğitimin süresi: İngilizce kursları, çoğu zaman birkaç hafta yada birkaç ay sürer. Eğitimin daha uzun soluklu olması, çoğu zaman daha pahalı olacaktır.
  3. Eğitimin yapıldığı yer: İngilizce kursları, çoğu zaman dil okullarında yada hususi eğitim kuruluşlarında verilir. Dil okullarının yerleşim hizmetleri, kaynaklar ve etkinlikler şeklinde ek hizmetler de fiyatı etkileyebilir.
  4. Eğitimin içeriği: İngilizce kursları, çoğu zaman dil eğitimi yanı sıra kültürel etkinlikler, yerleşim hizmetleri yada yemekler şeklinde ek hizmetler de içerebilir. Bu tür ek hizmetler, çoğu zaman fiyatı daha yüksek olacaktır.

İngilizce Kursunun Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

  1. Öğretmenlerin nitelikli olması: İngilizce öğretmenlerinin kesinlikle İngilizce dilini anadili seviyesinde konuşan ve dil eğitimi almış ve uzman sertifikalara sahip olması gerekir. Öğretmenlerin dil eğitimi almış olmaları, dilin dilbilgisi yapısı, gramer kuralları ve konferans teknikleri şeklinde mevzularda daha kanaatkar olmalarını sağlar.
  2. Öğrencilerin seviyelerine göre  öğrenim programı: Öğrencilerin İngilizce seviyelerinin kursa girişte belirlenmesi ve sonrasında seviyelerine paralel öğrenim programının sunulması önemlidir. Bu sayede öğrenciler kendi seviyelerinde öğrenim alarak, daha süratli ilerleyebilirler.
  3. Öğretim şekillerinin faal olması: İngilizce öğrenimi esnasında konferans, dinleme, okuma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi gerekir. Bu nedenle, tedris şekillerinin bu becerileri geliştirebilecek halde faal olması önemlidir. Örneğin, role-play (rol yapma) şeklinde etkinlikler konferans becerisini geliştirirken, dinleme alıştırmaları dinleme becerisini geliştirmeye destek olabilir.
  4. İçeriğin zengin ve özgün  olması: İngilizce öğrenimi esnasında ancak gramer kurallarının öğretilmesi ehil değildir. Öğrencilerin kültürlerine, gezilecek yerlere, günlük yaşama ait bilgilere de erişmeleri gerekir. Bu nedenle, içerik olarak varlıklı ve muhtelif olan öğrenim programları daha etkili olabilir.
  5. Öğrenme ortamının konforlu olması: Öğrenme ortamının huzurlu ve konforlu olması öğrencilerin dikkatini dağıtmamasına destek olur. Ayrıca, aktüel teknolojiyi de kullanarak eğitim kalitesi destekli program öğrenim sürenizi kısaltarak daha kalıcı bir ingilizce sağlar.

İngilizce Kursu Fiyatları için Kampanyalar

Öğrenciler için indirim: Öğrenciler için meydana getirilen kampanyalar çoğu zaman kursların fiyatını belirli bir miktarda indirir ve bu uygulama öğrenci belgesi gösterilerek geçerli olur.

Özel dersler için indirim kampanyası: Bazı yabancı dil eğitim kurumları,, özel ders almayı isteyen öğrencilere hususi indirimler verir. Bu tür kampanyalar öğrencinin kursa ait gereksinimlerine göre değişebilir ve öğrencinin istediği programda ders almasına imkan tanır.

Grup indirimi: Belirli bir sayıda kişi tarafınca beraber alınan kurslar için meydana getirilen kampanyalar, kursun fiyatını indirir ve bu indirim grubun üyelerinin sayısına göre değişkenlik gösterebilir

Ön ödeme indirimi: Kurumlar,  kursun tamamının öncesinden ödenmesi niteliğinde meydana getirilen kampanyalar, kursun fiyatını belirli bir miktarda indirir. Bu tür kampanyalar, öğrencilerin kursun tamamını ödemesi önceden ödemesiyle geçerlidir.

Özel etkinlikler için kampanyalar: Özel etkinlikler, seminerler şeklinde eğitimler için düzenlenen kampanyalar da olabilir. Bu tür kampanyalar, belirli bir mevzuda özel bir öğrenim almak isteyen öğrencilere yönelik olabilir ve fiyat indirimleri de içerebilir.

IELTS

2024 IELTS Kursu Fiyatları

Ortalama IELTS Kursu Fiyatları IELTS kursu fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında, kursun süresi, eğitmen kalitesi, kursun konumu ve öğrenci sayısı bulunur.

Genel İngilizce

2024 İngilizce Kursu Fiyatları Karşılaştırması

Yabancı dil kurslarının fiyatlarının belirlenmesinde birçok unsur etkilidir. Örneğin, dil kursunun ne kadar uzun süreceği, dil kursunun hangi yabancı dil için verileceği, eğitimin hangi seviyedeki

Almanca

Almanca Aile Birleşimi Sınavı Kalktı Mı?

Bu sınav, Almanya’da yaşayan yabancı bir kişinin, Almanya vatandaşı olan eşi/sevgilisi/partneri ile birlikte yaşaması için gerekli olan vize için yapılır. Aile birleşimi sınavı, Almanca dil

sizi arayalim