İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Tavsiyeler

Her geçen gün hayatımızın farklı birçok alanında karşımıza çıkan en önemli dillerin başında İngilizce gelmektedir. Hem iyi bir kariyer için hem başarılı bir eğitim için hem de sosyal yaşantımızda farklı birçok faaliyet içerisinde Etkin olabilmeniz için yeterli düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmanız büyük önem taşımaktadır.  Ve iyi düzeyde bir İngilizce bilgisine sahip olabilmek için her ne kadar okullarda alınan temel eğitimler söz konusu olsa da istediğiniz düzeye ulaşabilmeniz için başarılı bir Kurs Merkezinde eğitim almış olmanız önemli bir detaydır.

İngilizce dilinin etkinliği arttıkça bireylerin İngilizce öğrenme yaşı da düşmektedir.  Artık ilkokul düzeyinde öğrenciler için İngilizce öğrenmek bir gereklilik haline gelmiştir. Dolayısıyla İngilizce ‘ye karşı yoğun bir ilgi oluşmaya başlamış ve bu ilgi karşısında İngilizce eğitim veren kurs merkezleri sayısında da her geçen gün bir artış yaşanmaktadır. Bu nedenle iyi bir İngilizce eğitimi almadan önce İngilizce öğrenmek isteyenlere bazı tavsiyelerimiz olacaktır. Bu konuda verilebilecek en önemli tavsiyeler şöyledir;

Uzman eğitmenler rehberliğinde eğitim almalısınız. 

Ne tür bir amaca yönelik olursa olsun hedeflediğiniz düzeyde bir İngilizce bilgisine sahip olabilmeniz için iyi bir eğitim alıyor olmanız en önemli gerekliliktir. İyi bir eğitim için uzman eğitmenler ihtiyacınız olacaktır. Uzman eğitmenler rehberliğinde verilen eğitimler ezberden uzak, aktivite odaklı çalışmalardır.  Aktivite odaklı almış olduğunuz eğitim nerede dil becerilerini hızlı bir şekilde gelişecek ve kalıcı bir öğrenme deneyimi elde edeceksiniz.  Bu nedenle başarılı bir eğitim kurumunda uzman eğitmenler rehberliğinde verilen iyi bir eğitim sayesinde istediğiniz İngilizce düzeyine ulaşabilirsiniz.

Aktivite odaklı bir eğitim almalısınız.

Yabancı dil eğitimlerinde verilen eğitimlerin aktivite odaklı olması sürecin çok daha hızlı ve başarılı bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır. Aktivite odaklı olarak yapılan eğitimler her zaman ezberden uzak ve daha kalıcı bir eğitim almanıza neden olmaktadır. Dolayısıyla uzman eğitmenler rehberliğinde aktivite odaklı olarak almış olduğunuz bir İngilizce eğitimi en doğru adım olacaktır. Eğitim alacağınız kurs merkezinin seçerken hem bünyesinde uzman eğitmenlerin görev aldığını teyit etmeli hem de verilen eğitimler aktivite odaklı eğitimler olduğunu belirlemelisiniz.

%100 öğrenme garantili bir eğitim almalısınız.

İngilizce eğitimi almak istediğinizde bu alanda hizmet veren farklı birçok kurs bulabilirsiniz. Bu kurs merkezleri arasından bir seçim yaparken %100 öğrenme garantili eğitim veren merkezlere odaklanmasınız. %100 öğrenme garantili olarak verilen eğitimler de tüm ders saatlerine tam olarak katılım sağladığınız halde kur bitiminde belirli bir başarı düzeyini ulaşamadığınız da aynı kur için ücretsiz bir eğitim imkanı daha elde edebilirsiniz.  Dolayısıyla öğrenme garantisi sayesinde hedeflediğiniz İngilizce düzeyine ulaşmanız sağlanmaktadır.

English Box Ayrıcalıklarımız

Telafi dersleri önemli bir detay

Eğitim aldığınız İngilizce kurs merkezinin katılamadığınız dersler için telafi dersleri konusunda destek veriyor olması çok önemli bir detaylar. Bu nedenle İngilizce öğrenmek için bir kurs merkezi seçerken telafi dersleri konusunda sizlere destek olacak eğitim kurumlarını tercih ediyor olmanız gerekmektedir. Çünkü İngilizce eğitim sürecinde planlanan her bir ders saatinde sizlere çok önemli ve bir sonraki ders ile bağlantılı konular öğretilmektedir. Bu derslere katılım sağlayamadığınızda bir sonraki derse de adapte olmanız zorlanacak ve oluşan kopukluk nedeniyle tam bir eğitim almanız zorlaşacaktır. Eğitiminizin tam olabilmesi için katılamadığınız dersler için telafi dersi alıyor olmanız sürecin eksiksiz olarak ilerlemesini sağlayacaktır.

English Box Bünyesinde İngilizce Eğitimi

English Box Oxford Test Of English ve IDP ile işbirliği içinde olan bir kuruluşudur.   İş yaşamında ve eğitim hayatında İhtiyacınız olan İleri düzey İngilizce bilgisi için English Box bünyesinde eğitim alabilirsiniz. Avrupa Dillerinin Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kapsamında seviyelendirilmiş bir eğitim süreci sunulmaktadır.  Aynı zamanda English Box akreditasyonlar ile uluslararası geçerliliğe sahip olan bir kurs ve resmi sınav merkezidir.  Modern eğitim anlayışının baz alındığı öğrenme becerilerini uyumlu programların izlendiği bu kurs merkezinde hedeflediğiniz düzeyde İngilizce bilgisine en başarılı şekilde sahip olabilirsiniz.

İngilizce öğrenmek isteyenler için tavsiye olarak başarılı bir kurs merkezi arayışınız için English Box ile iletişim kurabilirsiniz.

IELTS

2024 IELTS Kursu Fiyatları

Ortalama IELTS Kursu Fiyatları IELTS kursu fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında, kursun süresi, eğitmen kalitesi, kursun konumu ve öğrenci sayısı bulunur.

Genel İngilizce

2024 İngilizce Kursu Fiyatları Karşılaştırması

Yabancı dil kurslarının fiyatlarının belirlenmesinde birçok unsur etkilidir. Örneğin, dil kursunun ne kadar uzun süreceği, dil kursunun hangi yabancı dil için verileceği, eğitimin hangi seviyedeki

Almanca

Almanca Aile Birleşimi Sınavı Kalktı Mı?

Bu sınav, Almanya’da yaşayan yabancı bir kişinin, Almanya vatandaşı olan eşi/sevgilisi/partneri ile birlikte yaşaması için gerekli olan vize için yapılır. Aile birleşimi sınavı, Almanca dil

sizi arayalim